Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yaraşır standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını yakalamak ciğerin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın bapsı son had ciddi bir öneme sahiptir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

 Buna mukabele, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Tarafıcı gereç derunermeyen ve katıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, kanatıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sertifikasız yangın kapıları da şık maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, Yangın Kapısı sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir almaşık sunar.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara yarar şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, autarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça alıngan davranıyoruz.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Report this wiki page